Leuk dat je een kijkje op mijn site neemt! Mijn naam is Evita Kerkhoff en ik ben 25 jaar oud. Door mijn onuitputtelijke passie voor paarden heb ik de opleiding paardenhouderij en management gevolgd en ben hier in juni 2014 met vlag en wimpel voor geslaagd. Naast mijn werk fotografeer ik in opdracht en heb ik reeds een hoop mensen blij gemaakt met mooie plaatjes van hun viervoeter.

Fotograferen vond ik altijd al leuk om te doen. Ik flitste vanaf ongeveer mijn tiende al met veel plezier rond met mijn simpele compactcameraatje. Een tijd lang was de Olympus 770 sw mijn grote vriend. Hier heb ik een hoop plezier van gehad, maar op een gegeven moment wilde ik toch wat meer mogelijkheden. Ik besloot een spiegelreflexcamera aan te schaffen. Dit werd de Canon 550D, welke inmiddels is vervangen door de Canon 80D, samen met de Canon EF 70-300mm F4.0-5.6 IS USM  en Canon 50mm F/1.8 STM waar ik nu al ruim 7 jaar mee werk.

Is je interesse gewekt na het zien van mijn portfolio? Schroom dan niet om een berichtje te sturen. In overleg zijn er zeeën van mogelijkheden!