Tarieven.

U kunt kiezen tussen de volgende mogelijkheden:

-Paardenpakket €60,00
In dit uitgebreide pakket wordt het paard van alle kanten vastgelegd. We beginnen met portretfoto’s, met en/of zonder eigenaar, daarna mag het paard zijn benen in vrije beweging even laten strekken en tot slot mag de combinatie haar kunsten ook nog onder het zadel laten zien.

-Hondenpakket  €35,00
Wil je mooie portretfoto’s van jouw harige viervoeter en is de hond wel in voor een sprintje achter de bal aan? Dan is dit hondenpakket perfect voor jou! We zullen beginnen met wat portretfoto’s en daarna gaan we over tot de actiefoto’s.

-Kleuterpakket €30,00
Ze worden zo snel groot! Het is heel waardevol om je kind in deze periode te vereeuwigen. Met dit pakket gaan we gewoon lekker op pad. Het kind zal niet hoeven te poseren en wordt ongedwongen op de foto gezet.

-Bouwlampreportage €35,00
Dit unieke pakket is voor de mensen die eens iets anders willen dat de “standaard” foto’s. Deze foto’s zullen in het donker gemaakt worden en het model poseert voor mijn camera met de bouwlamp als achtergrond. Dit geeft een erg leuk en bijzonder effect!

-Verkoopreportage €35,00
De foto’s in een verkoopadvertentie vormen de eerste indruk van de klant, welke uiteraard goed moet zijn. In dit pakket maken we enkele stand en portretfoto’s en zal het paard onder het zadel gefotografeerd worden.

Misschien wil je enkel portret, actie of rijfoto’s. Daarvoor zijn deze kleine pakketjes.
– Portretfoto’s €25,00
– Actiefoto’s €25,00 
– Rijfoto’s €25,00 

Uiteraard is het ook mogelijk een reportage aan iemand cadeau te geven. Hiervoor heb ik leuke cadeaubonnen klaar liggen welke na betaling opgestuurd of opgehaald kunnen worden. 

Ook is het mogelijk om foto’s op origineel formaat te bestellen zonder logo. Deze kunt u zo vaak afdrukken als u zelf wilt.
Voor digitale bestanden gelden de volgende tarieven:
Prijs voor één digitaal bestand: €5,-

U kunt uw fotoafdruk ook bij mij bestellen. Neem contact op voor meer informatie.

Voorwaarden:
* Exclusief reis/benzine kosten.
* De afbeeldingen blijven mijn eigendom . Ik kan de afbeelding gebruiken in mijn portfolio o.i.d. tenzij anders afgesproken.
* De afbeeldingen mogen niet zonder toestemming worden gekopieerd, overgenomen of gewijzigd.